2015. április 11., szombat

Most, hogy tavasz lett

Most, hogy kisütött a nap, azt hiszem, hogy nem lehet okunk szomorkodásra. Amúgy sem lehet szomorkodni, mert olyan kevés az a 60-70 év amit élhetünk jobb esetben, hogy mire megyünk a siránkozással. Tudom, hogy mindenkinek van elég baja, de süt a nap és érezhetjük az igazi illatokat. Tegnap például éreztem az igazi bőröm illatát. Tudjátok azt a tavaszit. Olyan klassz. Most már repkednek a bogarak, most már minden más lesz. Most már jobban tudunk szeretni, mert jók az illatok, most már jobban felfigyelnek ránk a férfiak és mi is jobban felfigyelünk rájuk. Most van itt az ideje, hogy a kabátokat levegyük és tisztán, éretten induljunk a tavasznak és a nyárnak, mert itt az idő. Most vagy soha kedveseim!  Mindenki menjen ki és szippantsa be a levegőt, érezzük már, hogy jó élni, jó szeretni, szerelmesnek lenni. Próbáljuk a korlátokat és tegyünk meg mindent, hogy jól érezzük magunkat. Nem kell foglalkozni azokkal, akik folyamatosan bántanak minket, mert azok tavasszal is feslettek maradnak. Ők azok, akik szürkék és komorak. Őket ki kell zárni a világból és elsősorban az éltünkből, mert ők nem tudnak arra szintre érni, hogy érezzék a tavaszt, amit mi érzünk. Mert mi képesek vagyunk megbocsájtani, szeretni, tisztelni. Ők sosem.
Éppen ezért nyissa ki mindenki az ablakot még akkor is, ha nem megy és mindent szürkének látnak, mert ha az ablak kinyílik, akkor bejönnek a színek. És higgyétek el, hogy jobb színekben pompázni. Mindenki öltözzön vidáman, mert ettől tényleg sokkal jobba  kedvünk. És ahol az ablak kinyílik, ott kinyílik az ajtó is. Nem tudhatod, hogy mikor fog tágra nyílni és nem tudod, hogy mikor fog belépni valaki, akit már olyan régen vártál. De mindenki szereti a színeket és azt várja, hogy egy kicsi, édes, kis színes foltocska lépjen be az életébe. Én kinyitottam az ajtót is, mert legyen akkor huzat. Kívánom, hogy mindenkinek szép élete legyen, de tenni kell érte.
Ültessetek, szépítsétek a balkonokat, a kertet. Örüljetek, hogy éltek. És szeressetek, mert nem tudjuk, hogy még mennyi időnk van.
Kis Pupákok. Nagy mosoly és hajráááá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése