2015. október 23., péntek

Első randi




Mindenki izgatott. Mindenki készül. Mindennek tökéletesnek kell lenni. Mert itt minden eldől. Soha. Soha semmi nem dől el az első randevún. Ilyenkor a nők képesek órákon át készülődni, hogy a legtökéletesebb formát hozzák ki magukból, Minek is? Van értelme órákat pazarolni felesleges körökre? Soha nem húzok maszkot a fejemre. Soha semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó megfelelni senkinek sem, csak magamnak. Egy férfi nem akkor fog szeretni minket, ha teljesen makulátlanul, szinte "fotosoppolva" jelenünk meg az adott időben. Sosem érdekli őket, hogy milyen cipő van rajtunk, hogy milyen új szájfénnyel virítunk a szánkon, hogy éppen 2  órája hagytuk el a fodrászt. Ők ebbe pontosan beleszarnak. Ugyanis ha valaki kikészíti magát az adott eseményre, akkor iszonyatosan nagy csalódást tud majd okozni az illetőnek. Sosem tettem maszkot a fejemre csak azért, mert randim volt. Bár olyan sok hála a jó istennek nem volt, de arra a párra egyszerűen mentem. Volt olyan emlékszem, hogy egy nagy ótvar pattanás éktelenkedett a fejemen. És akkor? talán a manuszok tökéletesek? Olyan orrszőr éktelenkedik sokuknak az orrukból, hogy még a 3 hetes húslevest is kihányom, ha rá kell gondolnom. Nincs értelme csak egy dolognak. Egyetlen egy apró dolog fontos a férfinak. Az illat. De nem a márkás parfüm. A nő bőrének az illata. Semmi más nem érdekli őket. Ösztönből vezérelten mennek el az első randira és csak a szagokra hagyatkoznak. Ők nem nézik, hogy a nő milyen erőfeszítéseket tett meg a találkozásért, mert éppen egy melegítőben is fogja érezni az illatokat. Azt ami a nőből árad. Semmi másra nem tudnak koncentrálni. Nyilván aztán jönnek az apró dolgok, de ha két embernek nem passzol a kémiai vegyhatás, akkor a büdös életben nem lesznek soha egymáséi. Nincs ezen mit szépíteni. Nem a ruha fogja eldönteni, hogy a manusznak szüksége van-e arra a nőre akit kiszemelt, hanem, hogy érzi-e a nő illatát. A nők elkövetik azt a hibát, hogy mindenféle maszkban és jelmezbe öltözve indulnak el az első randi helyszínére. Én ajánlanám, ha mindenki vírusos betegséggel a testében jelentkezne az első randikra, mert akkor aztán tuti, hogy igaz lesz a " lávetförszszájgt"! Ha akkor nem szeret beléd a manusz, akkor soha a büdös életben nem fog. Azon mindig nevetek, hogy amikor először találkoznak a párok, akkor mindenki makulátlan. És ez vajon jellemzi az év összes napján az embereket? Vajon minden áldott nap teljes pompánkban létezünk? Nem. Sosem lesz az év 365 napja tökéletes. Vannak napok, amikor beteg az ember és nagyon csúnya. Mindenkinek vannak ronda napjai. Akiknek nincsenek azok vagy hazudnak, vagy nem is élőlények. :) Nagyon nehéz amúgy randevúzni. Olyan erőfeszítés az emberek számára, hogy el is hiszem, hogy sokan nem szeretnek. Én sem. Mindig elkések az elsőről és csak a 2.-ra megyek el. Így megkönnyítem magamat. Na jó ez vicc, mert mindig van első.

Nem olyan régen olvastam egy férfi tollából a következőket:

Amúgy meg tökéletes randi nincsen. Szeretném most ezt mondani. Olyan jó lenne ide a végére. De csessze meg! Van! Amikor minden megy magától. Nem kell elvenni belőle, és nem tudunk hozzátenni. Sodródunk az árral.

De azt azért senki nem várhatja, hogy egy ilyen találkozás az ölébe hulljon. Előtte szenvedni kell. Igen, szó szerint szenvedni. A legrosszabb helyeken, a legrosszabb időben, a legkellemetlenebb beszélgetéseket kell átélnünk ahhoz, hogy igazán értékelni tudjunk egy jó randit.
Mázsár Tamás



A férfiak pontosan  úgy szeretnek minket nőket az első randi, mint még senki mást. Persze ha akarnak igazából minket. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése