2014. október 29., szerda

Nők

Azt mondják rólunk, hogy furcsa egy szerzemények vagyunk. Pedig nem. Mi nők ha akarunk valamit, akkor minden áron véghez is visszük, ha pedig nem akarunk valamit, akkor beleszarunk a közepébe. Ennyire egyszerű. Ha egy férfit szeretnénk megszerezni, akkor megszerezzük, ha nem érdekel, akkor hárítunk. Mi nem kamuzunk nem mismásolunk. Nyilván a nők egy része ilyen, mert én a kimondós fajta vagyok. Tudom, hogy vannak langyos víz nők is, de én nem ebbe a kategóriába sorolom magamat. Én megmondom kerek perec. Vannak férfiak, akik bírják, vannak kik nem. Akik nem szeretik az ilyen nőket azok pontosan azért nem, mert hazug, álszent majmok, akik csak kábítani tudnak. Minket nem kell, mert 1 perc alatt kiszagoljuk a hazugságokat. És hát kedves férfiak, annyira szarok vagytok benne, hogy már néha azon töprengek, hogy mi a fenének teszitek? Nem jobb az, ha az emberek tisztelik a másikat és megmondják kerek perec, hogy mit akarnak?  Ha szexelni akarsz azt, ha kapcsolatot akarsz azt, ha csak egy flörtöt vagy netán egy életre szóló valamit, akkor miért nem mondjátok ki? Miért kell felpróbálgatni a másikat, miért kell érzelmeket táplálni és tápláltatni, miért nem lehet az egyenes beszéd a mérv adó? Mert akkor talán gerincessé válnánk? Pontosan. megmondani, hogy ki mit szeretne. Mi nők nem vágyunk nagyon nagy dolgokra. De megint nem általánosságban írok és beszélek. Azok a nők, akik olyanok mint én már csak egy dolgot szeretnének. TISZTELETET! Igen kedves férfiak ennyit szeretnének. Semmi mást, csak ti ezt nem is gondoljátok. Nagyon kevesen tudják a férfiak közül, hogy mi a tisztelet. De gondolom ezt otthonról hozzák, vagy hoznák a férfiak. Amit otthon látsz azt adod a nőnek. Tehát akkor sokaknak az édesapjuk egy hazug, kókler volt, mert ők ezt mutatták a gyermeküknek. A testvérem úgy tiszteli a feleségét és az édesanyját, hogy nagyon kevesen tudnátok feldolgozni. És tisztel engem, mert nő vagyok és tiszteli a leány gyermekét is. Mert ezt látta. Nyilván vannak olyan nők, akiket még lehet kábítani, szarabbnál szarabb dumákkal, de egy igazi nő tudja, hogy miért meneküljön az ilyen férfiaktól.
Mindig a nő választ és ez tényleg így van. Ha egy férfinak szeretője lesz azt is a nő dönti el. Senki más nem befolyásolja. Nincs olyan, hogy valakinek a fejéhez pisztolyt tartanak, hogy te márpedig nő létedre szerető leszel. Ezt mi döntjük el szabad akaratunkból. Sosem kényszer miatt. Ha egy nő egy kapcsolatban félrelép az csakis azért van, mert a férfi nem tiszteli, és másutt keressük a boldogságot, még mielőtt lebukunk vagy nem dobjuk be a törölközőt. Mindig biztosra megyünk. Ha talán sok kapcsolatban beszélnének az emberek az érzéseikről és a szexualitásról, akkor nem lenne ennyi válás és tönkrement kapcsolat. Nem lenne ennyi magányos, sebzett férfi és nő sem. Beszélni kell a nővel. Mi így értünk. Nem a huszonévesekre értem, hanem az érett nőkre. Nekünk mondani kell, hogy mi a probléma, mert mi csak akkor tudunk segíteni bármiben. Ha egy férfi nem beszél, akkor nem tudunk mit kezdeni veletek! Tudom, hogy nehéz egy férfit rábírni, hogy beszéljen, de nincs más megoldás a kapcsolatok rendezésére csak az, hogy ha a nővel leültök és beszéltek. Nem kell félni tőlünk, mert nekünk is van szívünk, és sokkal nagyobb mint a bugyuta nőknek. Mi sokkal de sokkal érzelem dúsabb életet élünk, csak ti féltek tőlünk. Pontosan tőlünk nem kell. Mi társak vagyunk, mi döntünk mindenben. Nem ti, de meghallgatunk titeket. Ezért vagyunk NŐK! Csupa nagybetűvel. És ezért szerettek minket, még ha néha szörnyű velünk, mert azt gondoljátok.
A kapcsolatokat meg kell javítani és tenni érte. Ha nem megy, akkor végleg őszintén odaállni és nem hazudni, nem megcsalni a másikat, amivel meg is alázod a lelkét. Ha szeretőt akarsz állítsd fel a szabályokat. És akkor kutya kötelessége betartani mindkét félnek a játék szabályokat.
Ha szerelemmé alakul...
Akkor élj azzal a csodálatos érzéssel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése