2014. november 5., szerda

Férfi vagy macskajancsi

Nagy különbség van a FÉRFI és a macskajancsi, férfi, pasas, pasi, manusz között. A FÉRFI nem fél kimutatni az érzelmeit, a FÉRFI ha kell sír, a FÉRFI udvarol, a FÉRFI beszél az érzéseiről, a FÉRFI beszél ha problémája van és nem a szőnyeg alá sepri. Tud beszélni a szexualitásról a vágyairól, rólunk a NŐKRŐL. Tud hozzánk beszélni, ért minket, tudja, hogy hogyan kell bánni velünk. Ezért FÉRFI. Ha problémája van nem menekül máshoz, megbeszéli a Nővel és megoldásokat keres. Nem alázza meg a Nőt, nem hazudik neki, még ha fájdalmas is de őszinte a FÉRFI! Nem csap be és nem mászik egyik barátnő ágyába sem, csak minket szeret, őszintén. Ha szexuális problémái akadnak azt megbeszéli velünk a Nővel. Mindenre tud megoldást és megteremt mindent Nő számára. Ő hordja a nadrágot, ha kell gyengéd, ha kell erős. Még a sárkánnyal is megmérkőzik, mert akarja a a NŐT. Ő a FÉRFI.
Viszont te aki pasas vagy és macskajancsi, te hazudsz, te mismásolsz, te alázol. Igen te aki lehet, hogy most ezt olvasod. Te saját magadnak is hazudsz, mert egy fajankó vagy és azt gondolod, hogy mi Nők ostobák vagyunk. Igen te ahhoz is szar alak vagy és gyenge, hogy őszinte legyél és kiállj magadért, vagy éppen megmondd, hogy mit nem akarsz vagy éppen mit szeretnél. Te aki egy anyámasszony katonája vagy, aki még nem vált le az anyja melléről egy kicsit sem leszel a Nők szemébe értékelhető. Tudjátok macskajancsik, hogy olyan kicsi ez a világ és mindig van az életetekben egy közös pont két nő számára. Mindig hibáztok és pontosan tudjuk, hogy miben és pontosan tudjuk azt is, hogy mikor hazudoztok. Mert ezt teszitek. nem vagytok őszinték és az a baj, hogy nem tisztelitek magatokat sem hát, hogy várhatnánk el, hogy minket Nőket tiszteljetek. Sajnos sokatoknak még nem vágta senki sem el a köldökzsinórt és azt hiszitek, hogy anya szoknyája biztonságot ad. De nem. Mert anyáról tudjátok le kell válni és ideje felnőni, mert csak akkor lehettek FÉRFIAK. Nem azzal vagy menő, hogy jól keresel és van egy luxus autód vagy éppen bármit megtehetsz. Nem. Mert lehet ezekkel sokan rendelkeznek, de sajnos a tapasztalat alapján az ágyban pocsékok vagytok és tudom, hogy sokszor a Nőket hibáztatjátok és szóljátok meg, hogy egy nagy nullák az ágyban.
Pedig! Te barátom  lehet, hogy sokkal szarabb vagy csak az agyadig sem jut el, mert önelégült majom vagy.Vannak dolgok amiket nem lehet pénzzel megvenni. Mi Nők nem cipők vagyunk, hogy te felpróbálj minket. Minket tisztelni kell, szeretni, óvni. És te barátom egy semmi vagy, ha ezt nem tudod. Mindenki otthonról hozza a példát és nagyon sajnálom, hogy sokak édesanyjával is úgy bánhatnak, mint ti velünk. Szörnyű lehet az anyukáknak is. Mert ha láttál volna példát magad előtt, ez esetben az édesapádat, akkor talán tudnád, hogy hogyan kell tisztelni egy NŐT.  VAlószínű, hogy édesanyádat sem tiszteled és pontosan azért bánsz a Nőkkel úgy, ahogyan az nem megengedhető.
De azért egy biztos!
Vannak még igazi FÉRFIAK.
Viszont ti sokan macskajancsik vagytok, mert az alapvető illemet nem tudjátok.
Nyugodtan dugjátok sokan a fejeteket a homokba, de attól még nem leszel egy virtuóz az ágyban, nem leszel tisztelettudó, mert egy átkozott pasas vagy.
Tudod a hangszeren játszani kell és nem csak kottából előadni!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése