2016. március 20., vasárnap

Bakancslista, avagy a férfiak mindenféle vágyai




Mostanában a "bakancslista" szót elég sokszor hallom. Életemben nem hallottam ennyit, mint mostanában. Nem írtam ilyet, mert úgy vagyok vele, hogy nem készülök még a halálomra. Mindent úgy teszek meg az életemben, mint ahogyan azt odafentről megírták nekem. Amúgy sincs hatalmunk a sorsunk felett, így élem a dolgos, boldog napjaimat. Miután az utamba került valaki, akitől nap, mint nap hallom a "bakancslista" kifejezést eszembe jutott nagyon sok álmom. De erről nem fogok írni, mert az álmainkat őrizzük meg magunk számára. A férfiak vágyairól szeretnék és arról a bizonyos "BAKANCSLISTÁRÓL" írni. Nagyon sok férfinak vannak vágyai. Vannak, akiknek sikerül még életük során véghez vinni, de persze tudok olyat is, akinek ez csak álom marad. A férfiaknak általában piszkos fantáziájuk van. Megjegyzem halkan, hogy a nőknek sokkal piszkosabb, de nyilván, ahogyan a nők sosem finganak, így erre sem derülhet fény. :)  A férfiak többségének olyan vágyik vannak, amiket talán ők sem gondolnak komolyan. Ezek a következők: 2 nővel, 3 nővel, földön, vízen, levegőben, réten, kocsiban, hajón, repülőn és Dunát lehetne rekeszteni, hogy mennyi helyen képzelik el a szexet. A határ náluk a csillagos ég. Viszont azon szoktam nevetni, hogy vannak férfiak a közelemben, akik álmodoznak ilyenekről, de az elméleti sík után, a gyakorlatit, a legpiszkosabb fantáziámban sem tudom elképzelni, hogy hogyan élnék meg, vagy kiviteleznék. A férfiak többsége sokkal, de tényleg sokkal gátlásosabb, mint a nők nagy része. Álmodoznak, de a gyakorlatot csak kevés százalék tudja megvalósítani. Sőt. Mondok jobbat. Lehet, hogy sokaknak csak tényleg egy "bakancslista" marad. ami sosem fog beteljesülni, így sajnos a halál sokkal valószínűbb lesz az életükben, mint, hogy egy réten 4 lóval és 3 nővel bármilyen szexuális aktust alkossanak. Álmodozni csak úgy álmodozzon az ember, ha az álmát valóra is tudja váltani. Lehet itt írni olyan listákat is, hogy az életben sosem fog beteljesülni, de nincs értelme. A listákat reálisan kell látni, mert az álmaink is kudarcba fulladhatnak. És általában az ilyen álmodozások nemhogy nem teljesülnek be, de még a közelébe sem kerülnek a férfiak. Mert ugyebár a férfi szexualitás, sokkal nagyobb érzelmi alapon működi, mint a női. A férfinak ha nem áll fel a szerszám, akkor az maga a pokol számukra. A férfiakat egy szóval is romba lehet dönteni és a sárba tiporni, mert tényleg nagyobb érzelemmel élnek, mint mi nők. Elképzelem a férfiakat a nagy álmuk előtti éjszakán. Mi játszódhat le a fejükben? Hogy készülnek fel pl. a 2 nővel való aktusra? Fejben mindent le tudunk játszani, de a valóság sokkal összetettebb. Ott aztán teljesíteni kell, mert ott két nő előtt lehet nagy a leégés. Nyilván ezt ők is tudják, és sokaknak csak álom marad a mindenféle vágy, a különböző szerepjátékok eléréséhez.
Egy jó tanács mindenképpen tőlem a férfiaknak. Sokkal jobb szeretettel és szerelemmel szeretkezni egy nővel, mint beégni két vagy akár három nő előtt, mert csak elég kevés százalék olyan menő a férfiak táborában, hogy teljesíteni is tudjon, és őket bizony pornószínészeknek hívjuk! Nekik ez a szakmájuk. Nektek pedig maradjon csak meg az egy nő és egy férfi felállás, mert higgyétek el, hogy nem minden esetben megy az a "bakancslista"!
És halkan megjegyzem, hogy nekünk is vannak listáink, azokról a férfiakról, akik pocsék produkciókkal kápráztattak el minket életünk során, pedig ők azt hitték, hogy az előadás tökéletes volt.

A bakancslista azoknak a dolgoknak a listája, amiket az ember halála előtt meg akar tenni. Ne készüljetek még meghalni. Szeretünk titeket kedves férfiak! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése