2016. január 31., vasárnap

Hogyan legyél jó nő?




Ha nem vagy az alapból, akkor rábasztál.  Na jó. Csak vicc. Mindenki jó valamiben, de nyilván most a külsőre értik mindig a népek. 
Jó nő az, aki... és megannyi jellemzőt lehetne írni. A jó nő tág fogalom. Kinézetre bárki lehet jó nő, de belül mi lakozik, azt senki nem tudja a ruháról megítélni. Nincs egyéniségük ma a nőknek. Átlagosak, szürkék. Utálom a szürke embereket. Éppen ezért csakis különleges emberekkel veszem magam körül, mert így teljesedem ki. A családom nagy része is szürke, és például az anyám rosszul van tőlem és a blogomtól is. Azt mondja, hogy borzasztó. Neki. És engem az ő véleménye sem érdekel. Szürkék az emberek, egy síkon mozognak, majmolnak, beállnak a sorba, egyszerűek, kétszínűek, hazugok. És akkor , hogy várjuk el valakitől a jónőséget? Jó nő az, akire felfigyelnek, aki ha belép egy szobába, akkor a levegő is megáll. Akire ha ránéznek, akkor nyelnek egy nagyot a férfiak, és a legpiszkosabb fantáziák jutnak eszükbe a nőről. Akiért távolból odáig vannak, mert vágynak rájuk. Kevés van. Kevés olyan nőt látok a közelemben, aki vonzó, aki mint egy atombomba tündököl. Sokan azt sem tudják, hogy mi a feladatuk. Egyszerű. Nőnek lenni. ösztönből. Nem a társadalom elvárásainak megfelelni. Évezredes ösztönnel élni, csábítani, szeretni. Úgy nézni, hogy a férfi riadjon. Ne tudja, hogy mire gondolunk és mi lesz a következő lépés. A jó nő melegítőben is vonzó és jó. Rúzs nélkül is tudja, hogy mi a feladata. A legnagyobb fegyvere, hogy vonzó. Belülről. A vérében van az erő, amit használni is tud.  A jó nőnek nem kellenek eszközök. A vérével hódít. Tudja, hogy hogy nézzen, tudja, hogy mikor álljon fel és tudja, hogy a játszmának mikor van a kezdete és a vége. Igaz a jó nőktől félnek a férfiak. Nem a külsőre gondolok. Azok a jó nők ostobák. A belső erővel rendelkező jó nők olyan hatalommal rendelkeznek, amit imádnak a férfiak. Megőrülnek értük és ha csak álom marad számukra a jó nő, akkor is vágynak utánuk. A jó nő ritka manapság. A jó nő nem bámul, hanem szenvedélyesen néz. Rezzenéstelen arccal. Okosan. Ha a jó nő megszerez egy férfit, akkor a férfi egy életen át szenvedni fog. A jó nő sokkal jobb bárkinél. 
Ne töltsd az éjszakáid olyan férfiakkal, akik a fecsegésen kívül semmit sem adhatnak neked. Szabadulj meg az alul teljesítő férfiaktól és az ostoba kifogásaiktól.Tanuld meg hogyan csábíts és szerezd meg azt, amire szükséged van. Legyél jó nő. Belülről. Magadtól. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése